+31 522 26 04 04
info@orthodontistenmeppel.nl
Woldstraat 59, 7941 LG Meppel
22 apr

2020

Laatste update
  • Uncategorized

Goed nieuws!

Het ministerie van VWS en het RIVM hebben met de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten afspraken gemaakt omtrent het beoordelen van lopende beugelbehandelingen op urgentie.

Dit betekent dat we gefaseerd patiënten met een verhoogde urgentie (volgens de richtlijnen NVvO) gaan oproepen. Deze patiënten ontvangen van ons op korte termijn een afspraak per mail!

We zijn ons ervan bewust dat deze afspraak misschien een moment betreft dat u minder goed schikt. Wij willen u deze keer met klem vragen deze afspraak niet te verzetten.

De overige patiënten ontvangen ook per mail een nieuwe afspraak als de reguliere behandelingen weer toegestaan worden. Het kan zijn dat het enige tijd duurt voordat u deze afspraak ontvangt.

OMDAT IEDERE PATIENT VAN ONS EEN NIEUWE AFSPRAAK KRIJGT, KOMEN ALLE REEDS GEPLANDE AFSPRAKEN IN DE PERIODE TOT 1 AUGUSTUS TE VERVALLEN.

De komende periode kunnen de behandelingen alleen plaatsvinden onder speciale voorwaarden. Deze voorwaarden worden meegestuurd met de nieuwe afspraak, leest u deze goed.

Delen: